OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan kan jeg spore min ordre?

Når du har bestilt et produkt, modtager du en forsendelsesbekræftelse (inden for 2 til 3 dage).

For at spore din ordre skal du gå til siden "Spor min ordre" og indtaste dit ordrenummer og din e-mailadresse. Det kan tage lidt tid, før oplysningerne er opdateret.Hvor lang tid tager det at modtage min ordre?

Afhængigt af hvor du befinder dig i Danmark, tager det normalt 5 til 10 dage (ekskl. forsendelsesdage) for Premium-mail med sporing at nå frem til din destination.

Hvis der er gået mere end 20 dage, og du stadig ikke har modtaget din ordre, bedes du kontakte os igen på info@kavinia.com. Vi vil med glæde sende din ordre igen og give dig en rabatkode som kompensation.Jeg har indtastet forkert navn eller adresse, hvad skal jeg gøre?

Hvis du ved en fejl har indtastet et forkert navn eller en forkert adresse, der kan påvirke din forsendelse, bedes du kontakte os hurtigst muligt på info@kavinia.com og angive i emnefeltet, at du har lavet en fejl, for eksempel "adressefejl" eller "navnefejl".

Hvis du har yderligere spørgsmål, bedes du kontakte os på info@kavinia.com, og vi vil vende tilbage til dig inden for 48 timer.


Kavinia

Info@kavinia.com

Nfinity SRL 0779.408.658

Avenue de Fre 68, Uccle 1180, Belgien

Telefonnummer: 0747577317